Magus Molekul

  • Magus Molekul: 6 00:10:12

    Magus Molekul: 6 (25.09.2019)

    Teaduskatsed on vahel plahvatusohtlikud! Saatesarja viimases saates toimuvad samuti plahvatused, kuid mitte üks ja suur, vaid palju väikeseid. Merle ja Aigar valmistavad toitu plaksumaisist ja uurivad, miks maisist plaksumais saab...

    Loe lähemalt

  • Magus Molekul: 5 00:10:26

    Magus Molekul: 5 (24.09.2019)

    Pannkoogid kuuluvad iga suurepärase pühapäevahommiku juurde. Merle ja Aigar ei valmista seekord tavalisi pannkooke, vaid Aigari salajase pereretsepti järgi tehtud rohelisi pannkooke! Samal ajal uurivad nad, miks mõned pannkoogid on kohevamad ja mis paneb taina kerkima...

    Loe lähemalt

  • Magus Molekul: 4 00:10:00

    Magus Molekul: 4 (18.09.2019)

    Neljandas saates valmib midagi magusat. Või hoopis soolast. Kas on võimalik, et toit on samal ajal nii magus kui ka soolane? Kuidas meie keel üldse maitseid tunneb? Merle ja Aigar uurivad asja! Saate tootja on Black Plastic Media Productions OÜ, režissöör Ivan Pavljutškov, tometaja Helen Saluveer, produtsent Maria Uppin.

    Loe lähemalt

  • Magus Molekul: 3 00:10:17

    Magus Molekul: 3 (17.09.2019)

    Kõik lapsed armastavad pastat! Merle ja Aigar kokkavad valmis lihtsa pastaroa ning uurivad pastat ka teaduskatses. Saate tootja on Black Plastic Media Productions OÜ, režissöör Ivan Pavljutškov, tometaja Helen Saluveer, produtsent Maria Uppin.

    Loe lähemalt

  • Magus Molekul: 2 00:08:50

    Magus Molekul: 2 (11.09.2019)

    Kuidas valmistati ja säilitati toitu siis, kui peeneid köögimasinaid polnud veel leiutatud? Näiteks jääga! Merle ja Aigar teevad kiirelt ja lihtsalt jäätist ning jäätükid on ka teaduskatse peamised komponendid...

    Loe lähemalt

  • Magus Molekul: 1 00:11:43

    Magus Molekul: 1 (10.09.2019)

    Kas enne oli muna või kana? Teadlased on kindlaks teinud, et enne pidi olema muna. Seetõttu alustavad ka Merle ja Aigar munaga! Munast valmib põnev amps ja selgeks saab ka see, kas ühte toorest muna on võimalik käte vahel katki suruda...

    Loe lähemalt