ERR-i arhiivis sisalduvate materjalide autoriõigused kuuluvad ERR-ile või on ERR-il luba nende kasutamiseks. Materjalide kopeerimine, muutmine, levitamine, üldsusele suunamine nt sotsiaalmeedias, blogides või veebikanalites on ERR-i loata keelatud! Isiklikul mitteärilisel otstarbel on lubatud arhiivikirje lingi jagamine.

Wend Weis: Tartu

Saada link

Media

Sarja pealkiri: Wend Weis
Osa nr.: 8
Kestus: 00:28:00
Indeks: 2017-003536-0008
Režissöör: Ulk Mihkel
Esmaeeter : 08.12.2017
Kategooria: Elu → ülevaade teatud elualal toimuvast
Püsiviide: vajuta siia
00:00:00 Tartu Ülikool. Wend oma ülikoolilinnas.
00:00:11 Saatepea.
00:00:26 Wend lihunike juures. Ats Pärn, lihuniku äri lihunik ja kokk, räägib oma tööst.
00:06:59 Tõnis Saar, Kotzebue Bakery and Charcuterie kokk koos Wennaga veiseliha valmistamas.
00:08:27 Maks: graafika.
00:08:40 Tõnis Saar veisemaksast pirukat valmistamas. Inimesed tänaval pirukat söömas.
00:15:20 Wend liha laagerdamise ruumis. Laagerdamine teeb liha pehmeks ja maitsvaks.
00:15:57 Tõnno Olonen, lihuniku äri lihunik: liha laagerdamine on tähtsaim osa, et liha pehmeks muutuks. Tõnno räägib liha laagerdamise detailidest.
00:17:52 Vaakumaparaat: vajalik masin liha säilitamiseks.
00:20:07 Graafika: pähkel-ümar liha veise tagaosas.
00:20:25 Wend ja kokk Tõnis valmistavad veiselihast kapsarulle.
00:27:14 Saatejuhi lõpusõnad.
00:27:22 Lõputiitrid.
00:27:56 ETV ident.
Faili nimi: 2017-003536-0008_0001_XHD_WEND-WEIS.mxf
Indeks: 2017-003536-0008
Kestus: 00:28:00
Registreerimise kuupäev: 06.09.2017
Registreerimise aeg*: 2017-09-06 12:41:37
Videoanalüüsi olek: COMPLETED

Lisa oma arvamus

Arvamuse lisamiseks logi palun sisse Id-kaardi, Mobiil-id või parooliga.
Kommentaare laetakse, oota hetk..

Tellimiseks pead sisse logima

Logi sisse

;