ERR-i arhiivis sisalduvate materjalide autoriõigused kuuluvad ERR-ile või on ERR-il luba nende kasutamiseks. Materjalide kopeerimine, muutmine, levitamine, üldsusele suunamine nt sotsiaalmeedias, blogides või veebikanalites on ERR-i loata keelatud! Isiklikul mitteärilisel otstarbel on lubatud arhiivikirje lingi jagamine.

Wend Weis: Koivakonnu

Saada link

Media

Kirjeldus

See mis on - sureb. See on täiesti loomulik, arvestades kõiksuse kulgu. Aga vahel mõned keelduvad välja suremast ja mõnel maakillul saavad karjapoistest, jajah, neist põlvpükstes inimhakatistest, hoopis kauboid. Siinsamas, meil. Saatejuht Wend, režissöör Mihkel Ulk. Saade valmis koostöös talunike MTÜ-ga Liivimaa Lihaveis.

Samast seeriast

Vaata kõiki

Sarja pealkiri: Wend Weis
Osa nr.: 5
Kestus: 00:27:58
Indeks: 2017-003536-0005
Režissöör: Ulk Mihkel
Esmaeeter : 17.11.2017
Kategooria: Elu → ülevaade teatud elualal toimuvast
Püsiviide: vajuta siia
00:00:00 Saatejuhi avasõnad: "Üks minu lapsepõlve lemmikraamatuid oli: "Sinustki võib saada indiaanlane. Või kauboi. Valikute küsimus".
00:00:24 Saatepea.
00:00:40 Koivakonnu talu peremees, Kalev Raudsepp, räägib oma poollooduslikust karjamaast: kogu maa on looduskaitse all. Kündmist ja külvamist tema maal teha ei tohi.
00:02:18 Wend rohumaa veise eelistest ja karjakasvatuse pisiasjadest.
00:03:40 Sisetükk: üks pehmemaid tagaosa lihasid.
00:03:58 Restoran Saku Gastropubi peakokk, Taavi Adamson räägib sisetüki valmistamisest. Osa lihast võib ka toorelt süüa.
00:05:03 Wend ja kokk Taavi Adamson liha valmistamas.
00:13:31 1200 hektarit karja ja heinamaad: Koivakonnu talus karjatatakse loomi hobuste abil.
00:15:09 Wend räägib Metsiku Lääne mõistest.
00:15:56 Wend vikatiga umbrohtu niitmas.
00:16:43 Välisfilee: graafika.
00:16:58 Valmistatakse roog välisfileest.
00:26:44 Saatejuhi lõpusõnad.
00:27:22 Lõputiitrid.
00:27:52 ETV ident.
Faili nimi: 2017-003536-0005_0001_XHD_WEND-WEIS.mxf
Indeks: 2017-003536-0005
Kestus: 00:27:58
Registreerimise kuupäev: 17.08.2017
Registreerimise aeg*: 2017-08-17 17:04:35
Videoanalüüsi olek: COMPLETED

Lisa oma arvamus

Arvamuse lisamiseks logi palun sisse Id-kaardi, Mobiil-id või parooliga.
Kommentaare laetakse, oota hetk..

Tellimiseks pead sisse logima

Logi sisse