ERR-i arhiivis sisalduvate materjalide autoriõigused kuuluvad ERR-ile või on ERR-il luba nende kasutamiseks. Materjalide kopeerimine, muutmine, levitamine, üldsusele suunamine nt sotsiaalmeedias, blogides või veebikanalites on ERR-i loata keelatud! Isiklikul mitteärilisel otstarbel on lubatud arhiivikirje lingi jagamine.

Müstiline Venemaa: MÜSTILINE VENEMAA

Telli koopia Saada link

Media

Kirjeldus

212. saade. Lühike ülevaade Vene köögist ja seal pakutavast. Supid -- hapukapsasupp, borš, rassolnik, uhhaa, seljanka jt. Erinevad pirukad suppide juurde. Esimene kulinaaria-alane raamat Venemaal 1795. Pudruga seotud kombed. Seened, herned, kaalikas Vene köögis. Kartuli tulek Venemaale. Autor David Vseviov.

Samast seeriast

Vaata kõiki

Sarnased saated

Vaata kõiki

Sarja pealkiri: Müstiline Venemaa
Fonoteegi number: ASCDR-5278
Fonogrammi tootja: 2006 EESTI RAADIO
Eetris: 10.12.2006
Salvestuskoht: Vikerraadio
Kestus: 00:38:51
Märksõnad: ajalugu kultuur toit Venemaa ajalugu
Autorid: Vseviov David
Esinejad: Vseviov David
Kategooria: Haridus → üldteadmised
Püsiviide: vajuta siia

Lisa oma arvamus

Arvamuse lisamiseks logi palun sisse Id-kaardi, Mobiil-id või parooliga.
Kommentaare laetakse, oota hetk..

Tellimiseks pead sisse logima

Logi sisse